INTENSIVDAG – DO THE BOOGALOO!

Varmt välkommen till våra populära intensivdagar i solodans!

3 dansklasser – 3 olika stilar.

Alla 3 klasserna kommer gå under temat “Do the Boogaloo!” och är en flört med 1960-talets klubbliv i New York City där dansstilarna Boogaloo, Pachanga och Cha Cha Cha fick alla att inta dansgolvet till låtar som Pete Rodríguezs “I Like it like that”, Joe Cubas “Bang Bang” och Joe Bataans “Subway Joe”. Målet är att ge mersmak till både musiken och dansen och såklart ha väldigt roligt under tiden! I pauserna serveras frukt och förfriskningar!

Lördag den 19:e november på Sinclairs Sabor Latino Dance Academy, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

ANMÄL DIG HÄR

PROGRAM:

15.30-16.20: Pachanga med Vladi

16.35-17.25: Cha Cha Cha med Vladi

17.40-18.30: Boogaloo med Susie

Lite om Vladi: Vladimir Guala, eller ”Vladi” som de flesta känner honom som, är en av förgrundsfigurerna på salsascenen i Sverige. Hans unika salsa- och mambostil bygger på över 24 års erfarenhet som dansare på scener i Nordamerika, Europa och Asien. Utöver det har han undervisat i salsa i snart 15 år och format flera andra dansare och instruktörer på vägen. Vladi förespråkar alltid den sociala salsan och ger varje elev möjligheten att utvecklas såväl som följare som förare. På hans klasser får du alltid en av grundlig förståelse för hur du ska föra/följa och tolka musiken samt alla verktyg du behöver för att bli en grym salsadansare!

Lite om Susie: Susie Häggqvist. Susie har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har fina tävlingsmeriter både individuellt, i par, i grupp och som koreograf från tävlingar som SM, Mega Dance Wknd, World Latin Dance Cup, World Salsa Summit med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna.

Pris: 495 kr

Lite om nivån: Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon klass är lite lättare och någon lite svårare och vissa moment och steg är svårare än andra, men det klarar du! Anta utmaningen och ha en rolig eftermiddag tillsammans med oss!

ANMÄL DIG HÄR