Varmt välkommen till våra populära intensivdagar i solodans!

3 dansklasser – 3 olika instruktörer – 3 olika stilar.

Alla 3 klasserna kommer gå under temat “Sabor a Cuba” och ha som mål att ge ”mersmak” av Kubansk dans och danskultur och såklart ha väldigt roligt under tiden! I pauserna serveras frukt och förfriskningar!

Lördag den 22 oktober på Sinclairs Sabor Latino Dance Academy, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

ANMÄL DIG HÄR!

PROGRAM:

15.30-16.20: Afrokubansk dans med Diasmanin

16.35-17.25: Reparto (Kubansk street dance) med Angel

17.40-18.30: Salsa med Rumba Columbia med Maria

Lite om Diasmanin: Diasmanin är född och uppvuxen på Kuba i en familj av dansare och musiker och hon började själv utbilda sig till dansare vid 9-års ålder. Sedan många år är hon är en av Nordens mest uppskattade dansare och instruktörer och med sin passion, pedagogik och engagemang i sina elevers lärandeprocess, blir hennes klasser snart ett måste för såväl nybörjare som mer erfarna dansare!

Lite om Angel: Angel är född och uppvuxen i Havanna på Kuba. Musiken och dansen har alltid varit en del av hans liv och han dansar gärna till all dansbar musik! Innan han flyttade till Sverige jobbade han som dansinstruktör på den välkända dansskolan Casa del Son i Havanna. Han tycker att det bästa med att undervisa är att han får dela med sig av sin energi och sin kubanska själ till andra, och hans främsta mål är att hans elever känner sig levande och har roligt!

Lite om Maria: Maria har dansat salsa i flera år och föll direkt för den kubanska stilen, så pass till den grad att hon flyttade till Kuba för att insupa hela kulturen. Hon har en speciell passion för den afrokubanska rumban och trummorna. Dans är glädje och samhörighet, och den energin vill hon förmedla under sina klasser så att alla känner sig sedda, kan utvecklas och utmanas. Hon strävar efter att inspirera med alla olika rötter och influenser inom den kubanska danskulturen

Pris: 495 kr

Lite om nivån: Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon klass är lite lättare och någon lite svårare och vissa moment och steg är svårare än andra, men det klarar du! Anta utmaningen och ha en rolig eftermiddag tillsammans med oss!

ANMÄL DIG HÄR!