Varmt välkommen till höstens första intensivdag i solodans! 3 dansklasser – 3 olika instruktörer – 3 olika stilar.

Lördagen den 24 september på Sinclairs Sabor Latino, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

Alla 3 klasserna kommer gå under temat “Sazzy & Sensual” och ha som mål att stärka självförtroendet i sensuella rörelsemönster, hitta ett “empowering” groove och såklart ha väldigt roligt under tiden! I pauserna serveras frukt och förfriskningar!

 

PROGRAM:

16.15-17.05: Afro Feminine Vibe med Faith

17.15-18.05: Urban Latin med Naty

18.15-19.05: Latin Sensual Fusion med Susie

 

Lite om nivån: Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon klass är lite lättare och någon lite svårare med det klarar du!

Pris: 495 kr


ANMÄL DIG HÄR

Lite om Faith:
Faith har sina dansrötter inom främst afro fusion, street och dancehall, men har de senaste åren breddat sig och även satsat på pardans, i synnerhet salsa, bachata samt kizomba. På Sinclairs Sabor Latino är hon en uppskattad instruktör och undervisar både i pardans och solodans. Faith har genomgått Sinclairs Academy Förberedande Personlig Danstränare.

Lite om Naty: Naty kommer ursprungligen från Colombia och har många års erfarenhet av att undervisa och koreografera dans. Hon undervisar både barn, ungdomar och vuxna. Natys specialitet är att undervisa Jazz, Hiphop och Latinamerikansk dans. ”På mina klasser är det viktiga att man har roligt och trivs, samtidigt som man lär sig nya koreografier och steg.”

Lite om Susie: Susie har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har tävlingsmeriter både individuellt, i par/duo, i grupp och som koreograf från tävlingar som SM, Mega Dance Weekend, World Latin Dance Cup, World Salsa Summit med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna.

ANMÄL DIG HÄR