After Work – Cuban Edition med Maria

Bästa avslutningen på veckan! En after work med 2 timmars Kubansk workshop som avslutas med en video shoot. Målet är att ha fantastiskt roligt och utveckla vår kubanska styling genom att utmana oss att göra en dansvideo! Vi lär oss en koreografi i solodans med element av lekfull kubansk salsa, elegant Son och kraftfull Columbia, perfekt för både kvinnor som män. (Observera att man kan vara med på workshopen och inte videon om man verkligen inte vill filma).

Fredag den 9 december på Sinclairs Sabor Latino Dance Academy, Charlottenburgsvägen 1 i Solna.

ANMÄL DIG HÄR!

LITE OM MARIA: Maria har dansat salsa i flera år och föll direkt för den kubanska stilen, så pass till den grad att hon flyttade till Kuba för att insupa hela kulturen och anordnar dansresor dit med Mangonas Travelling. Hon har en speciell passion för den afrokubanska rumban och trummorna. Dans är glädje och samhörighet, och den energin vill hon förmedla under sina klasser så att alla känner sig sedda, kan utvecklas och utmanas. Hon strävar efter att inspirera med alla olika rötter och influenser inom den kubanska danskulturen.

LITE OM NIVÅN: En grund i salsan krävs, i övrigt behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Vissa moment och steg är svårare än andra, men vi bryter ner tekniken under klassen, det klarar du! Anta utmaningen och ha en rolig eftermiddag tillsammans med oss!

KLÄDSEL & SKOR: Till videon önskar jag så färgglatt som möjligt! Casual kläder, du kan filma i det kläder du tränade i, försök bara hitta så många färger och mönster som du kan. Där skor gäller sneakers, alltså inga klackar. Vid funderingar – fråga Maria!

ANMÄL DIG HÄR!