Sabor latino Dance Acadamy på TV4 Nyhetsmorgon

Ta din dans till nästa nivå – dansa i något av våra teams!

Vill du utmana dig själv och ta din dans till nästa nivå?! Välkommen att vara med och skriva salsahistoria tillsammans med oss på Sabor Latino Dance Academy! Vi söker dig som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Du ska älska dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära koreografier både show och tävling!

SABOR LATINO BATÁ
För alla unga talanger upp till 15 år, killar som tjejer, erbjuder vi förberedande tävlingsträning och coaching inom solo-, duo- & gruppdisciplinerna i salsa, bachata och merengue, Artistic Ballroom Caribbean inom tävlingsdansen.

Stort fokus ligger på dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta tävlingsgolvet med storm!

SABOR LATINO LADIES MELAO AM & PRO-AM
Ta chansen att var med i något av våra ladies teams på Sabor Latino Dance Academy! I våra ladies teams får du verkligen möjligheten att utvecklas i en dynamisk och givande miljö och får massa nya vänner på köpet! Du kommer att utmanas i såväl salsa, bachata och cha cha cha! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt. Under våren finns flera spännande projekt och vi söker dansare som vill satsa extra mycket på sin dans och som gillar att jobba ihop med andra! Danserfarenhet krävs!

SABOR LATINO PRO-AM SALSA CABARET TEAM
Gillar du att dansa salsa i par och att jobba i grupp? Vill du sätta gemensamma dansmål inför tävling och scenframträdanden tillsammans med oss på Sabor Latino Dance Academy? Välkommen till vårt salsa cabaret pro-am team! Som medlem i våra teams får du verkligen möjligheten att utvecklas i en dynamisk och givande miljö och får massa nya vänner på köpet! Teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike, Spanien och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt och har flera första- och pallplatser från bland annat World Latin Dance Cup i USA!.

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av att stå på en dansscen och gärna erfarenhet från tävling sedan tidigare. Vi kommer att jobba med koreografier i salsa on2 med inslag av cha cha cha och även bachata!

Läs mer om våra grupper på anmälningssidan under Sabor Latino Showteams

För mer information kontakta:
Susie Häggqvist
E-post: susie.haggqvist@slda.se
Telefon/WhatsApp: 0730-65 86 67