Kontakt & Bokning

Besöks- & postadress:
Charlottenburgsvägen 1, 169 53 SOLNA
Klicka här för karta

Vi finns på plats ca 30 minuter innan schemalagda kurser.

Förfrågningar och bokningar:
Vid frågor om vår verksamhet, bokning av privatlektioner,  möhippor, svensexor, företagsevent, hyra av lokalen etc. nås vi enklast via:
E-post: susie@dansasalsa.nu
Telefon: (0046)730 65 86 67

Frågor kring betalningar etc:
info@sinclairs.se

Bankgiro: 5533-0906

BOKA OSS

Önskar ni en dansupplevelse utöver det vanliga för julfesten, lanseringen, konferensen eller vid något annat tillfälle på ert företag eller på födelsedagsfesten för familjens jubilar eller vid något annat festligt tillfälle?!

Sinclairs Sabor Latino Dance Academy erbjuder flera olika typer av dansarrangemang för att göra ert event extra minnesvärt! Oavsett om ni vill ha en gemensam aktivitet på kontorets ”after work” eller på födelsedagsfesten, eller om ni behöver en scenproduktion med dansunderhållning i världsklass så har vi det ni söker!

Vi har flera års erfarenhet av att göra scenuppträdanden, hålla workshops och underhålla på både små och events. I Stockholm har vi bland annat varit en del av Kulturfestivalen, Kulturnatten, Stockholm Stads Nationaldagsfirande, Nobel Night Cap samt medverkat i tv-produktioner som TV4 Nyhetsmorgon och Sommarkrysset.

Kontakta oss för att boka in oss på ert event:
E-post: susie@dansasalsa.nu
Tel: 0730-65 86 67

Information kommer inom kort …
E-post: susie@dansasalsa.nu
Tel: 0730-65 86 67

Information kommer inom kort …
E-post: susie@dansasalsa.nu
Tel: 0730-65 86 67

Vi erbjuder kvalitativ undervisning i salsa, bachata och andra latinamerikanska danser i form av kurser, workshops, privatlektioner och mer! Utöver undervisning erbjuder vi även olika typer av dansarrangemang och dansshower både i grupp, par och solouppträdande och som passar alla typer av events, stora som små!

Vi som grundat Sabor Latino Dance Academy har många års erfarenhet som dansare, instruktörer samt koreografer och undervisar med god pedagogik och positiv energi! Stor vikt läggs vid att alla ska känna sig välkomna och på att förmedla essensen av “sabor latino”, dvs ha en latinamerikansk känsla i allt vi gör!