Ta din dans till nästa nivå på dessa exklusiva koreografiklasser med Susie Häggqvist, Faith Ngabo Blissander & Alejandro Westerlund! De kommer att vara utmanande, inspirerande och framför allt väldigt roliga! Du väljer om du vill gå en, på två – eller kanske alla fyra!

 

TISDAG 2:A APRIL

KL 18.00-19.30: LATIN FEMININE VIBE – CHOREO CLASS
Våga ”Go sensual” och lär känna en starkare & självsäkrare version av dig själv med denna exklusiva koreografiklass med Susie Häggqvist! Här kommer du få lära dig en feminin, dynamisk och utmanande koreografi baserad på latinamerikanska rytmer och träna på sensuella rörelser, arm styling, floor work med mera!

INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist https://dans.se/sabor/shop/?event=208668&info

 

KL 19.40-21.10: BACHATA LADY STYLING – CHOREO CLASS
Här kommer du få lära dig en feminin, dynamisk och utmanande bachatakoreografi och träna på arm styling, body movement och rytmiska stegkombinationer samt lite floor work. INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist https://dans.se/sabor/shop/?event=208669&info=1

 

ONSDAG 3:E APRIL

KL 18.00-19.30: SALSA CUBANA PARTNERWORK – CHOREO CLASS
Ta din salsadans till nästa nivå med denna exklusiva koreografiklass i salsa cubana. Här kommer du få lära dig en dynamisk och utmanande salsakoreografi i kubansk stil och träna på musikalitet, roliga figurer, snurrteknik, styling med mera! INSTRUKTÖRER: Faith Ngabo Blissander & Alejandro Westerlund https://dans.se/sabor/shop/?event=208670&info=1

KL 19.40-21.10: BACHATA PARTNERWORK – CHOREO CLASS
Ta din bachatadans till nästa nivå med denna exklusiva koreografiklass! Här kommer du få lära dig en dynamisk och utmanande bachatakoreografi och träna på musikalitet, roliga figurer, arm styling, body movement, rytmiska stegkombinationer med mera! INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist https://dans.se/sabor/shop/?event=208671&info=1

NIVÅ: För att delta på dessa koreografiklasser behöver du vara säker på grunderna i bachata respektive salsa. Du bör vara van att ta dansklasser och kunna ta koreografi. Tempot kommer att vara intensivt!