INTENSIVDAG – CUBAN MOVES

Varmt välkommen till våra populära intensivdagar i solodans!

Under intensivdagarna kör vi 3 klasser med 3 olika stilar/danser och med varierande teman varje tillfälle. Målet med intensivdagarna är att ha väldigt roligt och utmanas tillsammans!

EDITION 22:A APRIL

Alla 3 klasserna kommer gå under temat ”Cuban Moves” och ha som mål att ge mersmak av Kubansk dans och danskultur.

I pauserna serveras frukt och förfriskningar!

Lördag den 22 april kl 15.30-18.30 på Sinclairs Sabor Latino Dance Academy, Charlottenburgsvägen 1, Solna.

ANMÄL DIG HÄR!

PROGRAM

15.30-16.20: Reparto – En fartfylld dansklass till Kubas svar på Reggaeton! Du kommer får röra på axlar så väl höfter och skratta mycket!

16.35-17.25: Salsa “A lo Cubano” – En rolig salsa soloklass med extra flört med kubansk musik och “moves”!

17.40-18.30: Son Cubano – Lär dig rytmen och olika grundsteg i denna smäktande dans från Kuba! Du kommer att ÄLSKA det!

LITE OM ANGEL

Angel är född och uppvuxen i Havanna på Kuba. Musiken och dansen har alltid varit en del av hans liv och han dansar gärna till all dansbar musik! Han började att undervisa i dans när hans intresse för pedagogik sammanstrålade med hans attraktion till musiken och dansen och innan han flyttade till Sverige jobbade han som instruktör på dansskolan Casa del Son och på dansfestivalen Ritmo Cuba i Havanna. Angels influenser är den traditionella kubanska musiken och dansant latinamerikansk populärmusik. Han har studerat för bland andra Roly Maden och Alberto Valdés.

Han tycker att det bästa med att undervisa är att han får dela med sig av sin energi och sin kubanska själ till andra, och hans främsta mål är att hans elever känner sig levande och har roligt! Tillsammans med Angel får du möjlighet att komma närmare den kubanska kulturen genom dansen!

ANMÄL DIG HÄR!

LITE OM NIVÅN
Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta. Någon klass är lite lättare och någon lite svårare och vissa moment och steg är svårare än andra, men det klarar du! Anta utmaningen och ha en rolig eftermiddag tillsammans med oss!