26 februari är det äntligen dags för en ny intensivdag i Salsa och Bachata, du väljer mellan par nybörjarnivå eller solo öppen nivå.

Lite om Par Nybörjar Nivå
På denna intensivdag dansar vi i Parformat och konceptet är enkelt: 1,5 timmar undervisning i Salsa, 1,5 timmar undervisning i Bachata. Efter dina tre timmar känner du att du kan grundstegen i respektive dans, inga förkunskaper krävs.

ANMÄL DIG TILL INTENSIVKURS I 3 TIMMAR I SALSA & BACHATA – PAR NYBÖRJARE

Lite om Solo Öppen Nivå
Här dansar vi individuellt och konceptet är enkelt: 1,5 timmar undervisning i Salsa, 1,5 timmar undervisning i Bachata. Nivån är ”Öppen”, dvs några moment är svårare än andra. Har du dansat förut är det enklare för dig och om du har mindre erfarenhet kommer du att utmanas mer. Men ingen fara,  detta klarar du!  Du kommer att öka din kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet, vilket du har stor nytta av även i pardans. Här kommer du att lära dig snurrteknik, feminina rörelser, armstyling och stegkombinationer (shines) med mera. Vi jobbar mycket med hållning, koordination, musikalitet och lägger fokus på axlar, armar, händer och höft-och huvudrörelser.

ANMÄL DIG TILL INTENSIVKURS I 3 TIMMAR I SALSA & BACHATA – SOLO ÖPPEN NIVÅ

Lite om Susie

Susie Häggqvist har många års erfarenhet av att undervisa, uppträda och tävla i dans världen runt. Hon har fina tävlingsmeriter både individuellt, i par, i grupp och som koreograf från tävlingar som SM, Mega Dance Wknd, Worl Latin Dance Cup, Worl Salsa Summit med flera och har medverkat på TV-program som TV4 Nyhetsmorgon, Talang & Sommarkrysset. Idag driver hon Sinclairs Sabor Latino Dance Academy i samma lokal som systerskolan Sinclairs i Solna.

Lite om Bachata

Bachata är en sensuell pardans och musikform med ursprung i Dominikanska republiken. En dans där man både kan dansa tätt intill med någon man tycker om eller virvla runt med en ny bekantskap på dansgolvet. Den delas ofta upp i två olika stilar, Bachata Sensual och Bachata Dominicana. Vi lär ut en härlig ”fusion” av båda stilarna.

Lite om Salsa

Salsa är en mycket energisk, medryckande, sensuell och rolig pardans med många varianter av steg, snurrar och stilar. Musiken är rik på rytmer, improvisation och energi och är en fantastisk källa till att släppa loss och ha roligt! Salsan finns i flera olika stilar och många dansare blandar de olika stilarna. Vi lär ut en bred grund som ger dig en bästa förutsättningarna att senare fördjupa dig i en specifik stil om du skulle välja att göra det.

 

ANMÄL DIG TILL INTENSIVKURS I 3 TIMMAR I SALSA & BACHATA – PAR NYBÖRJARE

ANMÄL DIG TILL INTENSIVKURS I 3 TIMMAR I SALSA & BACHATA – SOLO ÖPPEN NIVÅ