Vecka 9 tar vår ordinarie verksamhet sportlov men för dig som är danssugen erbjuder vi två fantastiska workshops med Susie och Felix.

SPECIAL SALSA PAR CROSSBODY STYLE ON2

Anmäl här

Ta din salsadans till nästa nivå tillsammans med oss! Den här workshopen är en fördjupning i Salsa NY-style On2 för dig som är en van salsadansare med erfarenhet både från kurs och socialdans. Fokus kommer att ligga på att jobba på “flow” och teknik; på att du ska bli en säker socialdansare som kan kombinera och variera figurer, snurrar, fotarbete och autentisk ”latin body movement”.

NIVÅ: För vana salsadansare med några års kurs- och socialdanserfarenhet. Nivån kräver att du har bra kunskaper i crossbody style (linjesalsa)  och att du kan föra respektive följa kombinationer av figurer och snurrar utan problem, samt att du har grundläggande färdigheter i rytmik, fotarbete och ”latin body movement”.

INSTRUKTÖR: Felix Brinck & Susie Häggqvist

Felix har dansat salsa i flera år och han behärskar alla stilar i genren, vilket gör honom till en komplett salsadansare och en uppskattad instruktör på Sinclairs Sabor Latino Dance Academy. Han är lika passionerad för kubansk timba, guaguanco och afro som för crossbody salsa, i synnerhet salsa On2 (New York Style). Felix både tävlar och står på scen i Sverige och internationellt och har meriter från både världs- och Europamästerskap!

 

 

Susie en gedigen erfarenhet som dansare, instruktör och koreograf och behärskar alla olika typer av latinamerikansk dans såsom salsa (Cubana, On1, On2/Mambo, Colombiansk salsa), Chachacha och Bachata. Hennes dansstil kännetecknas av hennes musikalitet och improvisationsförmåga.

Anmäl här

 

 

 SPECIAL MAMBO SHINES & BODY MOVEMENT

Anmäl här

Mambo Shines & Body Movement är en solodansklass där du dansar individuellt för att öka din kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet, vilket du har stor nytta av även i pardans. Här kommer du att lära dig stegkombinationer (shines), body movement, styling och mycket mer. Vi jobbar mycket med hållning, koordination, musikalitet och lägger fokus på att utveckla en autentisk och het “mambostil”.

NIVÅ: Nivån på den här klassen kräver att du har bra grundkunskaper i salsa och har erfarenhet av att dansa salsa ”On2” för att vara redo att bygga vidare på dina kunskaper. Annan danserfarenhet som gör att du har lätt att lära dig nya steg och rytmer kan också gå bra. De första gångerna kan vara utmanande men ju fler klasser du tar desto lättare och roligare blir det! That’s a promise!

INSTRUKTÖR: Felix Brinck

Felix har dansat salsa i flera år och han behärskar alla stilar i genren, vilket gör honom till en komplett salsadansare och en uppskattad instruktör på Sinclairs Sabor Latino Dance Academy. Han är lika passionerad för kubansk timba, guaguanco och afro som för crossbody salsa, i synnerhet salsa On2 (New York Style). Felix både tävlar och står på scen i Sverige och internationellt och har meriter från både världs- och Europamästerskap!

Anmäl här